LED verlichting

S-Energy Nederland laat in eigen beheer gespecialiseerde verlichting maken, maar importeert daarnaast ook verlichting van bekende merken. Uitsluitend de beste kwaliteit is goed genoeg.

Hittebestendige ledverlichting

Onze ledverlichting kan in retrofit worden geleverd en gemonteerd in bestaande TL armaturen. De hoge bestendigheid tegen hoge temperaturen is een groot voordeel. Waar de doorsnee ledbuis al boven de 50 graden Celsius problemen geeft, kunnen onze ledbuizen temperaturen aan tot maximaal 100 graden Celsius. De buizen zijn in verschillende warmtetinten te koop, van 3000 kelvin tot 8000 kelvin. Ook is de lumen/watt verhouding groot, waardoor de buis extra zuinig is en veel licht geeft. Een ander verschil is de ovale opbouw van de buis en stevige aluminium rug met koelribben.

Speciale verlichting voor in stallen

Deze speciale verlichting kan de gemoedstoestand van dieren beïnvloeden. Zo kan pikgedrag van kippen worden gereduceerd, of kan de eierproductie worden verhoogd. Dit komt doordat de verlichting exact kan worden aangepast aan het welzijn van de dieren.

Ledverlichting in bedrijfshallen

Ledverlichting in bedrijfshallen heeft zin. U ziet op de onderstaande foto het verschil tussen enerzijds traditionele TL buizen en anderzijds de nieuwste ledbuizen. Niet alleen veel meer licht, maar ook een aanzienlijk lager stroomverbruik.

Eigen productie, maar ook bekende merken in ons assortiment

Wij laten ledverlichting in eigen beheer produceren. Daarnaast maken de onderstaande merken deel uit van ons leveringspakket. Uiteraard hanteren wij een concurrend prijsniveau en zorgen wij voor een korte terugverdientijd door onze hoge Lumen/Watt verhouding.