Referenties

REFERENTIES ZONNEBOILERS

 

S-Power installatie voor privéwoning in Kolham

Na een lange periode van onderzoek, waarbij onze klant zich goed heeft laten voorlichten en diverse merken zonneboilerinstallaties heeft bekeken, is besloten om te kiezen voor een zonneboiler-installatie van het merk S-Power. Uit het onderzoek bleek dat de kwaliteit en het rendement van S-Power beter scoort dan andere merken. Het resultaat van het onafhankelijk onderzoek van de universiteit Stuttgart, gaf uiteindelijk de definitieve doorslag.

In de wintertijd heeft deze woning wel last van nog aanwezige bladeren van bomen langs de gemeentelijke weg, zodat het rendement in de periode november - februari lager is dan normaal. Kijkt u ook naar de andere referenties op onze website, zodat u de verschillen kunt zien. De installatie in Kropswolde heeft namelijk een vrij zicht in zuidelijke richting.

De installatie in Roden heeft daarentegen een vlakke dakhelling (ca 35 graden). Dit heeft invloed op de opbrengst in de winter. In de zomer is dit juist veel meer, omdat de zon dan hoger aan de hemel staat. In de winterperiode staat de zon in Nederland laag en geeft een hellingshoek van 45 - 54 graden het beste rendement.

 

Kleine S-Power installatie voor privéwoning in Wezep

Ook particulieren hebben baat bij een S-Power installatie voor hun woning. In Wezep is voor de zomervakantie een 30 buizen Heatpipe installatie met een 300 liter buffervat gemonteerd. De collector staat op het dak van de garage. Het buffervat staat in de garage. Op deze combinatie zit € 1.241,00 ISDE subsidie. De subsidie is, conform de voorwaarden, na montage aangevraagd bij de RVO. De aanvraag kan via uw DiGiD gedaan worden. U krijgt van ons de RVO-code, die u moet invullen. Ook moet een factuur en een montagebevestiging als kopie worden meegezonden. Binnen 6 - 8 weken krijgt u bericht van de RVO en volgt daaarna de betaling op uw bankrekening.

2e S-Power installatie voor *****camping Meerwijck in Kropswolde

Donderdag 23 maart 2017 is op het grote sanitairgebouw van Camping Meerwijck in Korpswolde de 2e S-Power zonneboiler-installatie in gebruik genomen. Wederom is er gekozen voor de High End Heatpipe van het Duitse merk S-Power. Dit vanwege de uitmuntende resultaten die de 1e installatie op het hoofdgebouw levert. Op het sanitairgebouw is voorzien in 80 Heatpipes met daaraan gekoppeld een 1.000 liter multi hygiëne buffer.

S-Power installatie voor *****camping Meerwijck in Kropswolde

Woensdag 30 november 2016 is er door ons een High End S-Power Heatpipe installatie geleverd en in gebruik gesteld bij 5 - sterren camping 'Meerwijck' in Kropswolde (Groningen). De zonneboilerinstallatie voorziet de douches en het zwembad van warm water, opgewekt uit daglicht. De installatie bestaat uit 70 S-Power 'volledig vacuüm' Heatpipes - enkel glas met hoge lichtdoorlaat, in combinatie met 1.000 liter multi hygiënebuffer.


S-Power installatie op privéwoning in Roden

Vrijdag 17 juni 2016 is er door ons een S-Power Heatpipe installatie geleverd en in gebruik gesteld op een eengezinswoning in Roden. Installatie is voorzien van 50 Heatpipes in combinatie met een 500 Liter waterbuffer. Op deze installatie is de ISDE subside toegepast. Het renderen van deze installatie is 'live' op internet te volgen. Wilt u 'LIVE' gedetailleerde informatie zien, klik dan op de link in het menu links.

2x S-Power installatie voor hotel-restaurant 'De Stripe' in Wijnjewoude

Hotel Restaurant 'De Stripe' in Wijnjewoude heeft geïnvesteerd in een 2-tal S-Power installaties. Op het dak van het bedrijf staat een 70 buizen Direct Flow installatie voor het Hotel gedeelte. Het hotel heeft 10 kamers. Aan deze installatie zit een buffertank gekoppeld van 1.000 liter. Er is eveneens voorzien in een 70 buizen Direct Flow installatie voor de keuken / restaurant. Aan deze installatie is een 600 liter waterbuffer gekoppeld.

REFERENTIES LED VERLICHTING

 

LED verlichting voor autoschadebedrijf Hagen in Apeldoorn

Autoschade Hagen in Apeldoorn heeft gekozen voor de LED verlichting van S-Energy Nederland. De hal met traditionele TL buizen was te donker. De heldere LED buizen met een hoog lumen aantal en een kraakheldere witte tint van S-Energy Nederland hebben hier verandering in gebracht.

LED verlichting voor autoschadebedrijf Bos in Zoetermeer

Bos Autoschade in Zoetermeer heeft onlangs haar bedrijfshal voorzien van LED verlichting van S-Energy Nederland. Er zijn 100 LED buizen van 150 cm gemonteerd met een lichtsterkte van 3200 lumen per LED buis en een daglicht kleurwarmte van 6500 kelvin. De investering is binnen twee jaar terugverdiend door het besparen op de stroomkosten.

LED verlichting voor autoschadebedrijf Been in Groningen

Autoschadebedrijf Been in Groningen is begonnen met het vervangen van traditionele TL verlichting in haar spuitcabines. S-Energy Nederland heeft hier speciale HOOG TEMPERATUUR - Daglicht LED TL geleverd.

LED verlichting voor hotel-restaurant 'De Stripe' in Wijnjewoude

Hotel Restaurant De Stripe heeft ook geïnvesteerd in LED verlichting. Het gehele restaurant is door ons voorzien van sfeervolle LED verlichting. Deze investering is binnen 6 maanden terugverdiend met behulp van subsidies en de enorme besparing op het stroomverbruik. Klik op het logo van De Stripe om naar hun website te gaan.