LED Referenties

LED verlichting voor autoschadebedrijf Hagen in Apeldoorn

Autoschade Hagen in Apeldoorn heeft gekozen voor de LED verlichting van S-Energy Nederland. De hal met traditionele TL buizen was te donker. De heldere LED buizen met een hoog lumen aantal en een kraakheldere witte tint van S-Energy Nederland hebben hier verandering in gebracht.

LED verlichting voor autoschadebedrijf Bos in Zoetermeer

Bos Autoschade in Zoetermeer heeft onlangs haar bedrijfshal voorzien van LED verlichting van S-Energy Nederland. Er zijn 100 LED buizen van 150 cm gemonteerd met een lichtsterkte van 3200 lumen per LED buis en een daglicht kleurwarmte van 6500 kelvin. De investering is binnen twee jaar terugverdiend door het besparen op de stroomkosten.

LED verlichting voor autoschadebedrijf Been in Groningen

Autoschadebedrijf Been in Groningen is begonnen met het vervangen van traditionele TL verlichting in haar spuitcabines. S-Energy Nederland heeft hier speciale HOOG TEMPERATUUR - Daglicht LED TL geleverd.

LED verlichting voor hotel-restaurant 'De Stripe' in Wijnjewoude

Hotel Restaurant De Stripe heeft ook geïnvesteerd in LED verlichting. Het gehele restaurant is door ons voorzien van sfeervolle LED verlichting. Deze investering is binnen 6 maanden terugverdiend met behulp van subsidies en de enorme besparing op het stroomverbruik. Klik op het logo van De Stripe om naar hun website te gaan.