Lease

U kunt een S-Power zonneboiler ook leasen!

Een zonneboilerinstallatie is een forse investering. Tenminste, als u gaat voor de kwaliteit en het jarenlange plezier. Dan kiest u voor S-Power. S-Power zonneboilers zijn een blijvende stabiele energiebron, die ook na 20 jaar trouwe energielevering, nagenoeg eenzelfde rendement geeft als toen de installatie nieuw was. Hierdoor is het mogelijk om de installatie te leasen. Feitelijk huurt u de installatie van ons en profiteert direct van uw installatie, zonder eerst een forse investering te hoeven doen. Dat geld blijft in uw portemonnee en kunt u gebruiken voor andere leuke en zinvolle dingen.

S-Energy Nederland werkt nauw samen met Volgroen. U betaalt maandelijks een laag bedrag en kunt na 5 jaar besluiten de installatie van ons over te nemen, of u least nog gewoon door met nog eens 5 jaar. Na 10 jaar kunt u alsnog eens met 5 jaar verlengen. Tijdens de leaseperiode heeft u geen zorgen omtrent onderhoudskosten en dergelijke. S-Energy Nederland regelt het allemaal voor u. Na afloop van een leaseperiode, mag u altijd besluiten de installatie van ons over te nemen voor een gering bedrag. Een S-Power zonneboiler zorgt in veel gevallen voor waardevermeerdering van uw woning of bedrijfspand. Ook is een woonhuis of bedrijfspand met een S-Power zonneboiler vaak gemakkelijker te verkopen.

U heeft al een kleine S-Power installatie met 30 heatpipes vanaf € 129,00 per maand. Hiermee bespaart u per jaar circa 360 m3 aardgas. Een grotere installatie van 50 heatpipes heeft u al vanaf € 172,00 per maand. De besparing met deze installatie is circa 600 - 700 m3 aardgas. Grotere installaties zijn eveneens mogelijk. Vooral bedrijfsmatig kan een S-Power installatie zeer interessant zijn voor de verwarming van uw bedrijfsgebouw, of om in te zetten bij verwarmingsondersteuning in bedrijfsprocessen, waarbij warmte nodig is tot circa 90 graden Celsius.

Een zonneboiler is altijd maatwerk. We moeten een berekening voor u maken om te kunnen inschatten hoeveel u kunt besparen en wat de kosten zijn. Zeker in bedrijfssituaties is dit essentieel. De hierboven genoemde bedragen en besparingen zijn dan ook gebaseerd op een bepaalde situatie bij een klant die al een installatie van ons heeft afgenomen. Hoe het bij u uitpakt, berekenen wij graag voor u.

Neem gerust hiervoor contact met ons op. Berekeningen zijn altijd gratis en zonder enige verplichting!