Kingspan / OEG 4-Flex

Vrij plotseling is de levering van Kingspan volledig vacuümcollectoren gestopt. Eveneens is het geval voor de OEG 4-Flex collectoren, want ook daar zijn leveringsproblemen. Diverse redenen worden in de markt genoemd als oorzaak van het plotseling van de markt verdwijnen. Beide collectormerken hanteerden het volledig vacuümprincipe, vergelijkbaar met S-Power / Akotec collectoren. Er is een verschil tussen de S-Power / Akotec collectoren en beide andere merken, namelijk een wereldwijd patent.

S-Power en Akotec maken gebruik van NARVA volledig vacuümbuizen binnen het Akotec Gesellschaft. Hierop is al decennialang een wereldwijd patent van toepassing. Dit patent ontbreekt bij Kingspan en OEG voor het type volledig vacuümbuis dat zij op de markt brachten.

Heeft u problemen dat u geen buizen geleverd krijgt van Kingspan of OEG, neem dan gerust eens contact met ons op. Wij kunnen u helpen met onze S-Power buizen. Ook kunt u bij ons terecht voor het maken van berekeningen, of ondersteuning bij montage.