Nieuws: OEG 4Flex vacuĆ¼mbuizen

Vervangingbuizen voor OEG 4Flex collectoren

Is uw collectorbuis kapot gegaan? In het geval van een heatpipe-collector kunnen wij u waarschijnlijk wel nieuwe buizen leveren. Deze buizen zijn speciaal gemaakt om te passen in een concurrerend merk collector. Zo leveren wij voor:

OEG 4Flex
Kingspan
Thermomax
Vitosol Viessmann
Brötje
Astron Klockner
Elco Klockner
Stiebel Eltron
Solartherm
Solar Technologies
Solkit Mazdon Hoval

 

Futurium Berlijn

Het Futurium in Berlijn is een innovatief modern gebouw, bedoeld om inspiratie op te doen voor duurzaamheid. Het is het huis van de toekomst in Duitsland, waar de nieuwste technieken aan een breed publiek wordt getoond. Het gebouw is voor iedereen gratis toegankelijk. Op het dak liggen 2000 S-Power heatpipes die ondersteunend werken voor verwarming èn koelen. De warmte wordt opgeslagen in een 'latent' buffer, die 8 x meer warmte kan opslaan dan een standaard buffer. Er is niet voor niets gekozen voor S-Power collectoren in dit gebouw van de toekomst. S-Power is de enige collector in de wereld met een zeer hoog rendement, die ook géén veroudering heeft en dus decennia lang dienst doet, zonder verlies van vermogen. Voor het Futurium was dit doorslaggevend in de keuze tussen Vlakpanelen, Chinese 'Sydney' buizen, of het Duitse S-Power heatpipes.

Het adres is:  Alexanderufer 2,  10117 Berlin. De openingstijden zijn van 10:00 uur - 18:00 uur, behalve op dinsdag.

 

MEGA S-Power zonnecollector levert ca. 25% van de energievraag aan het warmtenet in Graz (Oostenrijk)

In Graz, na Wenen de tweede stad van Oostenrijk, heeft S-Power begin oktober haar eerste MEGA collector opgeleverd. De MEGA collector bestaat uit volledig vacuümbuizen, bekend van de S-Power collectoren. De MEGA collector levert tot 25% van de energievraag van het warmtenet. In samenwerking met diverse belanghebbende partijen is het project tot stand gekomen. Er is voor solarthermie gekozen, omdat dit vrijwel de enige bron van warmte opwekken is, die zelf gen CO2 uitstoot. Deze High Tech volledig vacuümbuis is meervoudig Solar Award winnaar. De MEGA collector is een volgende stap in het grootschalig efficiënt gebruiken van zonnewarmte. Efficiënt, doordat zuurstof ontbreekt in de glazen buis, waardoor er geen veroudering kan optreden. Voor de stad Graz de reden om contact te leggen met het Akotec / S-Power samenwerkingsgezelschap. Zie ook het referentieverslag

 

Privacy protocol

Vanaf 25 mei 2018 zijn bedrijven verplicht om exact bij te houden welke gegevens zij van de klant bewaren en waarom. Bedrijven zijn tevens verplicht om dit aan hun klanten kenbaar te maken. S-Energy Nederland heeft een privacy protocol opgesteld, dat u kunt downloaden op onze downloadpagina. Wij maken u erop attent dat de Nederlandse overheid, via de belastingdienst, wetgeving voor bedrijven heeft opgesteld die bewaarplicht met zich meedraagt. Zo zijn bedrijven verplicht om alles rondom het bedrijf aan administratie, communicatie, zowel op papier, als ook digitaal, tenminste 7 jaar lang te bewaren. In sommige gevallen zelfs 10 jaar. U begrijpt dat de verplichtingen vanuit Brussel, in bepaalde gevallen haaks op het beleid van de Nederlandse overheid staat. Hierdoor is het voor bedrijven onmogelijk om zomaar informatie te verwijderen in opdracht van de klant. Wij zullen verwijder-verzoeken dan ook eerst moeten toetsen aan wetgevingen die van toepassing zijn. U treft ons beleid aan in het privacy protocol.

 

S-Power zonneboilers breidt de garantie uit naar 20 jaar!

S-Power GmbH heeft de garantietermijn van haar volledig vacuümbuizen verlengd. Normaliter geeft S-Power 10 jaar garantie op haar volledig vacuümbuizen. Sluit de klant een onderhoudscontract af, dan is de garantietermijn voor deze buizen vanaf 1 maart 2018 verlengd naar 20 jaar. Belangrijk is daarbij, dat het onderhoud regelmatig wordt uitgevoerd, conform de fabrieksvoorschriften.

 

Nieuw videofilm

S-Energy Nederland heeft onlangs een nieuwe videofilm gelanceerd. U ziet hier een deel van het productieproces van S-Power vacuümbuizen, alsmede een aantal voorbeelden. S-Power zonneboilers leveren decennia lang een hoog rendement, omdat ze nagenoeg niet kunnen verouderen. Dit komt door het ontbreken van zuurstof in de glazen buis. Het zorgt ook voor een extreem goede isolatie, waardoor S-Power buizen ook in de winter perfect scoren. Zelfs bij extreme koude als -20 graden C, haalt een S-Power zonneboiler nog substantiële warmte van het dak. Allemaal vanwege de hoge kwaliteit van de materialen.

Klik in de menubalk op 'REFERENTIE' Onderaan, in de linker menubalk op de pagina, treft u de video aan.

 

Sinds kort kunt u een S-Power zonneboiler ook via ons leasen

S-Power zonneboilers heeft vrijwel geen rendementsverlies door het wereldwijd gepatenteerde volledig vacuüm systeem. Hierdoor kan een solarbuis vrijwel niet verouderen. Zelfs na 20 jaar levert een S-Power heatpipe nog steeds meer dan 98% van zijn oorspronkelijke vermogen. Het is dan ook met recht een waardevolle blijvende energiebron. Voor investeerders reden om leasen mogelijk te maken voor een S-Power zonneboilerinstallatie. Hiermee is S-Power het enige zonneboilermerk waar dit kan!

Er zijn al installaties te leasen vanaf 129 euro per maand. De leaseperiode duurt 5 jaar, nadien kunt u besluiten om deze periode met nog eens 5 jaar te verlengen. Zelfs na 10 jaar kunt wederom voor de laatste keer nogmaals met 5 jaar verlengen. In totaal kunt u een S-Power installatie maximaal 15 jaar leasen. Tijdens deze leasetijd zorgt S-Energy Nederland voor het onderhoud van de installatie. U heeft direct het voordeel van besparen en mag na elke leaseperiode de installatie tegen geringe kosten van ons overnemen.  Lees ook onze speciale webpagina op deze site. Vraag gerust om meer informatie of laat een gratis berekening maken.


NIEUWS 2017:
 

Zet het in uw agenda en kom langs op 7 en 8 november in de Martinihal in Groningen

Bedrijven ontmoeten bedrijven. S-Energy Nederland is aanwezig op de Groninger promotiedagen in de Martinihal op 7 en 8 november 2017. Komt u ons bezoeken en laat u informeren over de extreem lage energieprijs van een S-Power zonneboiler of bekijk de ruime collectie ledverlichting. Bij S-Energy Nederland koopt u kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in niches in de markt. Geen massa product, maar exclusief en op maat voor u gemaakt.

 

Wasmachine en vaatwasser aansluiten op uw solarinstallatie

Besparen op uw elektriciteitsnota via Solarthermie! Het kan met onze Alfa-Mix. U sluit de Alpha mix eenvoudig aan op uw wasmachine en/of vaatwasser. De Alpha mix komt tussen de solarinstallatie en de koudwaterleiding van uw wasmachine of vaatwasser. Op deze manier komt er voorgemixt warm water naar binnen en hoeven het koude leidingwater niet meer te verwarmen. Het scheelt u behoorlijk in de energiekosten (ongeveer 50%).

Het water wordt door de Alpha mix voorgemengd op de juiste temperatuur. Er zijn 4 verschillende soorten Alpha mix leverbaar, zodat er voor vrijwel elke machine een mogelijkheid is om voordeel te halen uit uw solarinstallatie. Klik hier voor meer informatie

 

Zonneboileractie vlakpanelen

S-Energy Nederland heeft een extreem voordelige actie met vlakpanelen van het merk S-Power. Kijk snel op ACTIE in de menubalk en zie wel voordeel u bij ons tijdelijk kunt scoren. De actie loopt tot 1 juli2017.

2e S-Power zonneboilerinstallatie voor camping Meerwijck in Kropswolde

Nadat S-Energy Nederland vorig jaar een zonneboilerinstallatie voor het hoofdgebouw van camping Meerwijck heeft geleverd, is er door deze camping opnieuw gekozen voor een S-Power zonneboilerinstallatie. Ditmaal een 80 buizen High End Heatpipe systeem met daaraan gekoppeld een 1.000 liter multi hygiënebuffer. Kijk voor meer informatie op ons tabblad 'Referentie'.
 

NIEUWS 2016:
 

'Grien muzyk toer' op 9 oktober in Friesland

Zondag 9 oktober 2016 doet S-Energy Nederland mee aan de Grien Muzyk Toer in Friesland. Twee bekende Friese zangers, Syb van der Ploeg van De Kast en Piter Wilkens zijn de intiatiefnemers voor deze tocht van de duurzaamheid. Samen met andere bekende Friese artiesten reist men door Friesland en treedt op in diverse Horeca gelegenheden. Alles draait om duurzaamheid. S-Energy is deze dag te vinden in Bowling- en Partycentrum Heerenveen, Heremaweg 20 B in Heerenveen. U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom. De muzikale middag duurt tot 18:00 uur. Laat u informeren over energiebesparen en geniet gelijkertijd van de optredens.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artikel over S-Energy Nederland in het magazine Bouwtotaal en ook in het magazine Renovatietotaal

Het Renovatietotaal magazine en het Bouwtotaal magazine hebben een artikel over S-Power zonnecollectoren geschreven. S-Energy Nederland is de Nederlandse importeur van dit unieke product. U kunt er meer over lezen op onze website. Klik op het logo voor het artikel.

 

Nieuwe website voor S-Energy Nederland is online

Dinsdag 28 juni 2016 is de nieuwe website van S-Energy Nederland online gegaan. De website is aanzienlijk uitgebreid en voorziet geïnteresseerden ruimschoots van informatie. Tegelijkertijd is het compleet vernieuwde LED assortiment toegevoegd. De catalogus is vergroot van 70 bladzijden naar 152 bladzijden vol LED verlichting.

Het assortiment zonneboilers is verrijkt met het merk Sunextreme. Deze zonneboilers zijn van een goede kwaliteit en aantrekkelijk geprijsd. Dat was precies wat in het assortiment ontbrak. Nu is er bij S-Energy Nederland voor elke portemonnee een oplossing.

Helemaal nieuw in het assortiment zijn de PV zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit. Ook zijn er lantaarnpalen die helemaal op zonne-energie werken. Met behulp van heldere LED verlichting en een energiezuinige bewegingsmelder, gaat de lamp alleen aan als iemand in de buurt van de lamp komt. De lamp gaat automatisch weer uit als de persoon wegloopt. Ideaal, want er is geen bekabeling voor nodig. De lantaarnpalen kunnen overal neergezet worden. De lampen met het zonnepaneel zijn ook los te koop. Ideaal om ze tegen een garage, schuur of huis te plaatsen. Kijk voor dit product op de downloadpagina.

 

S-Power installatie in Roden

Vrijdag 17 juni 2016 is er door ons een S-Power Heatpipe installatie geleverd en in gebruik gesteld op een eengezinswoning in Roden. Installatie is voorzien van 50 Heatpipes in combinatie met een 500 Liter waterbuffer. Op deze installatie is de ISDE subside toegepast. KLIK HIER om het rendement van de installatie 'live' te volgen.